Την πρώτη τους αντιπαράθεση εντός Βουλής θα έχουν σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρώτη μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό
Πολιτική
26/01/2016 | 09:14

Οι δύο πολιτικοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το ασφαλιστικό, όπου οι τόνοι αναμένεται να ανέβουν με δεδομένες τις έντονες διαφωνίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Ήδη ο πρωθυπουργός με την ομιλία του στο Ταε Κβο Ντο έριξε το γάντι στην αντιπολίτευση καλώντας της να αποσαφηνίσει τη στάση της απέναντι στο προτεινόμενο κυβερνητικό σχέδιο. Από την πλευρά του ο Κ. Μητσοτάκης έχει ήδη προαναγγείλει την κατάρτιση λεπτομερούς αντιπρότασης στα κυβερνητικά σχέδια για το ασφαλιστικό.
Το κλίμα αναμένεται να είναι ηλεκτρισμένο, καθώς το ασφαλιστικό είναι ένα ζήτημα που προκαλεί φθορά στην κυβέρνηση, η οποία βλέπει τις κινητοποιήσεις να κλιμακώνονται, την ίδια ώρα που οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια προβάδισμα της ΝΔ.
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι η πρώτη εμφάνισή του στη Βουλή υπό την νέα του ιδιότητα και αναμένεται να δώσει το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής που θα τηρήσει η ΝΔ έναντι της κυβέρνησης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer