Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ε.Α.Σ.Κ.Ι.) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει προτάσεις μίσθωσης για τα κάτωθι ακίνητα
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωση Ακινήτων
Κοινωνία
12/08/2013 | 19:23

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ε.Α.Σ.Κ.Ι.) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει προτάσεις μίσθωσης για τα κάτωθι ακίνητα:
1)Κατάστημα στο κτιριακό συγκρότημα Ε.Α.Σ.Κ.Ι. στα Λυκιαρδοπουλάτα
2)Κτίριο επί οικοπέδου στη Λεωφ. Βεργωτή στο Αργοστόλι
3)Αποθήκες – σιλό στην περιοχή Λαγκάδας Δ.Δ. Φαρακλάτων
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως προς τον Ε.Α.Σ.Κ.Ι. πρόταση για την μίσθωση συγκεκριμένου ακινήτου, συμπεριλαμβάνοντας τα  πλήρη στοιχεία των, τα στοιχεία του ακινήτου ή των ακινήτων για τα οποία ενδιαφέρονται και την οικονομική πρόταση προς τον Ε.Α.Σ.Κ.Ι.
Ο Ε.Α.Σ.Κ.Ι. διατηρεί το δικαίωμα οριστικής ματαίωσης της παρούσας διαδικασίας ή επαναπροκήρυξης της με ίδιους ή άλλους όρους καθώς και μη αποδοχή των προτάσεων που θα υποβληθούν για οποιαδήποτε λόγο κρίνει απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι δεν δικαιούνται να εγείρουν απαιτήσεις αποζημίωσης για δαπάνες ή κόστη που συνδέονται με την παρούσα.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Παρασκευή 30 Αυγούστου Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά  στα γραφεία του Ε.Α.Σ.Κ.Ι. στο Αργοστόλι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για το Δ.Σ. του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας  Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer