Η επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησαν οι Γιατροί του Κόσμου με το Δήμο Κεφαλονιάς
Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς
Κοινωνία
02/05/2013 | 15:51

Οι Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Το πρόγραμμα «Υγεία για όλους» προσφέρει γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά με επισκέψεις Κινητών Μονάδων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Οι Κινητές Μονάδες των Γιατρών του Κόσμου, κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχουν δωρεάν μεταξύ άλλων γυναικολογικό έλεγχο, τεστ Παπανικολάου, οφθαλμολογικό έλεγχο, παιδιατρικές εξετάσεις και παιδικό εμβολιασμό.

Το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους» χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιούνται από την ελληνική εφοπλιστική κοινότητα για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε όλη τη χώρα.

Η επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησαν οι Γιατροί του Κόσμου με το Δήμο Κεφαλονιάς.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων των Κινητών Μονάδων των Γιατρών του Κόσμου για το νησί της Κεφαλονιάς έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Πέμπτη 9/5 : Αργοστόλι
Παρασκευή 10/5 : Πόρος και Σκάλα
Σάββατο 11/5 : Έρισος
Κυριακή 12/5 : Ληξούρι

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer