Δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται αποκλειστικά άποροι που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν εισοδήματα ως εξής...
Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους
Κοινωνία
15/05/2013 | 10:57

H Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Κεφαλονιάς ανακοινώνει ότι οι φορείς εκπροσώπησης του προγράμματος «Δωρεάν Διανομής τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε.»  έτους 2013 για Κεφαλονιά και Ιθάκη είναι οι ακόλουθοι:

trofima

 

Δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται αποκλειστικά άποροι που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν εισοδήματα ως εξής

1. Για το άπορο άτομο, το ατομικό εισόδημα μέχρι και 7.200 €.

2. Για οικογένεια με 2 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα και ένα προστατευόμενο μέλος): μέχρι και 10.700 €.

3. Για οικογένεια με 3 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος μ’ ένα προστατευόμενο μέλος ή αιτών/ούσα και δυο προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 11.520 €.

4. Για οικογένεια με 4 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με δυο προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη):μέχρι και 14.400 €.

5. Για οικογένεια με 5 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με τρία προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 17.280 €.

Για κάθε ένα προστατευόμενο μέλος, πέραν των 3, το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 2.880 €.

Στην περίπτωση άπορου ατόμου, που έχει αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο προσαυξάνεται κατά 3.600 €. Σε περίπτωση άπορης οικογένειας, με ένα ή και περισσότερα μέλη, που παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο, προσαυξάνεται άπαξ κατά το ίδιο ποσό.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα παραπάνω εισοδηματικά κριτήρια και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλλουν την τυποποιημένη αίτηση- υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά σε ένα και μόνο φορέα  έως 31Μαΐου2013.

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν στις αιτήσεις θα αποσταλούν για διασταύρωση στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών (θα ληφθεί υπόψη η φορολογική δήλωση οικονομικού έτους 2013).

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την προμήθεια της τυποποιημένης αίτησης- υπεύθυνης δήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον φορέα που θα επιλέξουν να τους εκπροσωπήσει στο πρόγραμμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer