Στην περιφέρεια ανοικτά μεταξύ των άλλων περιοχών θα είναι τα καταστήματα στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη
Πού και πότε θα είναι ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα
Κοινωνία
03/11/2013 | 17:22

Συγκεκριμένα, στην Αττική τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά στην Αθήνα, όπως και στον Πειραιά με απόφαση του συλλόγου, όπως επίσης και στην Γλυφάδα, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία,Παλαιό Φάληρο και στα Πατήσια. Κλειστά θα είναι στη Νίκαια, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στο Πέραμα, στο Μοσχάτο και στο Γαλάτσι.

Στην περιφέρεια ανοικτά μεταξύ των άλλων περιοχών θα είναι τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στο Άργος, στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη, το Ναύπλιο και το Γύθειο, ενώ κλειστά θα είναι σε περιοχές σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ όπως η Πάτρα, η Λάρισα, Καλαμάτα, Πύργος και Λειβαδιά.

Σε ό,τι αφορά το ωράριο, σύμφωνα με την απόφαση, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά αύριο από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

Οι εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης έλαβαν απόφαση να λειτουργήσουν αύριο με διαφορετικά ωράρια. Έτσι στην Αθήνα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11.00 έως τις 18.00, στον Πειραιά από τις 11.00 έως τις 15.00 και στη Θεσσαλονίκη από τις 11.00 έως τις 17.00.

Εν τω μεταξύ, 24ωρη απεργία έχουν προαναγγείλει για αύριο οι εμποροϋπάλληλοι, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί στο Σύνταγμα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.

super_market

Πηγή: Megatv

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer