Ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τα δυο νησιά, είτε αρμοδιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, είτε του Δήμου Λευκάδος όπως το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα μικρά νησιά
Περιοδεία Σπύρου στα νησιά Καστός και Κάλαμος
Πολιτική
25/07/2013 | 11:05

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδος, κ.Θεόδωρο Βερύκιο,  επισκέφθηκαν την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013, τα νησιά  Καστό και  Κάλαμο, και ήρθαν σε επαφή με τους πολίτες, τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και τους Αντιδημάρχους, Καλάμου, κ. Φώτη Σώλο και του Καστού, κ. Πέτρο Γιαννούτσο.

Συζήτησαν θέματα που αφορούν τα δυο νησιά, είτε αρμοδιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,  είτε του Δήμου Λευκάδος  όπως το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ  για τα  μικρά νησιά.

Στον Κάλαμο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Σ. Σπύρου,  και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, κ. Θ. Βερύκιος με τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, κ.κ. Θεόφιλο και είχαν συζήτηση για θέματα που αφορούν την Π.Ε Λευκάδος, αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Την επόμενη ημέρα,  Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, ο κ.Σπύρου, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδος, όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με τον  Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδος, κ Θεόδωρο Βερύκιο, τους Περιφερειακούς  Συμβούλους,  κ. Ιωάννη  Μαλακάση και  κ.Δημοσθένη  Σκληρό,  καθώς επίσης και με  τους Διευθυντές των Υπηρεσιών  για θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες  της Π.Ε Λευκάδος.

Ιδιαίτερα ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που εξελίσσονται στο νησί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στην συνέχεια μετέβει στα γραφεία της Εταιρείας Τουρισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,  (ΕΤΙΝ) όπου και συζήτησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, ζητήματα Τουριστικής Προβολής αλλά και  θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της εταιρείας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer