Έγινε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους που αφορούσε την βελτίωση του οδικού άξονα Σάμης - Πυργίου, τη διακοπή της συγκοινωνιακής γραμμής Σάμη - Πάτρα και άλλα θέματα
Περιοδεία Κουρή σε Γριζάτα, Ζερβάτα, Κουλουράτα
Πολιτική
04/05/2014 | 19:18

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής, περιόδευσε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 συνοδεία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Τζόγιας Γρουζή , Κατερίνας Αλεξανδρή , Νίτσας Μποζά και Ιωάννη Γασπαρή , στα Γριζάτα , Ζερβάτα , Κουλουράτα όπου σε συγκεντρώσεις των κατοίκων  της  περιοχής  ανέπτυξε το έργο που έχει γίνει την τριετία 2011-2014 σε έργα , κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

Αναφέρθηκε στην όλη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών από τους πρόσφατους σεισμούς στην Παλική.
Επίσης ανέπτυξε το Πρόγραμμα του συνδυασμού για την διαχείριση  του ΣΕΣ 2014-2020  όπου  πρότεινε την ανάδειξη των ¨Μουζακάτων” σαν μνημείου μνήμης με την σύγχρονη ανάπλαση όλης της περιοχής.

Έγινε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους που αφορούσε την βελτίωση του οδικού άξονα Σάμης – Πυργίου, την κατασκευή της λιμνοδεξαμενής των Γριζάτων, την διακοπή της συγκοινωνιακής γραμμής Σάμη – Πάτρα και άλλα θέματα.

Στην  συνέχεια ο υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τα μέλη του  συνδυασμού παραβρέθηκαν στον εσπερινό και την λιτανεία των ιερών λειψάνων των Αγίων Φανέντων, στη Σάμη.

koyrhs (1) koyrhs (2)

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ