Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως με την κατάθεση της πρότασης μομφής «κάνει εξαγωγή των εσωτερικών του προβλημάτων»
"Παρών" θα ψηφίσει ο Ανδρέας Λοβέρδος
Πολιτική
09/11/2013 | 17:30

«Παρών» πρόκειται να δηλώσουν στην τελική ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση, οι ανεξάρτητοι βουλευτές επικεφαλής του φορέα «Συμφωνία για μια Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης, όπως διευκρίνισαν στις ομιλίες τους στη Βουλή.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως με την κατάθεση της πρότασης μομφής «κάνει εξαγωγή των εσωτερικών του προβλημάτων», γεγονός το οποίο χαρακτήρισε «επιτομή του τακτικισμού και του καιροσκοπισμού».

Σε ό,τι αφορά την αφορμή για την κατάθεση της πρότασης μομφής (την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ), ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε πως «οι διαμαρτυρίες κατά της αυταρχικής και απαράδεκτης απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, είναι στα όρια της δημοκρατίας, εκτός από την κατάληψη των δημοσίων κτηρίων και την ακύρωση της λειτουργίας τους».

«Καταψηφίζουμε την πρόταση μομφής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δώσουμε και ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η οποία αρκείται στη μέριμνα για τους εθνικούς λογαριασμούς και δεν δίνει την παραμικρή σημασία στην ιδιωτική οικονομία, την οικονομία των οικογενειών. Καταδικάζουμε την πολιτική των εύκολων υποσχέσεων και της δημαγωγίας, αλλά και την άρνηση για μάχη κατά της ανεργίας και της ύφεσης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος.

loberdos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer