Το εξώφυλλο κοσμεί μία πρόσφατη σύνθεση του με εφηβικό προφίλ και κιονόκρανο, που εκτέθηκε το 2011 στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι.
Παρουσίαση του συλλεκτικού Ημερολογίου του Κώστα Ευαγγελάτου
Κοινωνία
08/01/2012 | 19:30

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ώρα 12.30, θα γίνει στον Πολυχώρο- Βιβλιοπωλείο  ΙΑΝΟS, Σταδίου 24, η παρουσίαση του συλλεκτικού Ημερολογίου του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: 

« Πρόσωπα και σύμβολα »-« Portraits and symbols » ART EST.

Το εικαστικό αυτό ημερολόγιο εκδόθηκε με επιμέλεια-χορηγία από την ARTLINE AND GENNESIS της θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει ζωγραφικές συνθέσεις του εικαστικού δημιουργού στις οποίες πρωταγωνιστούν νεανικές ρεαλιστικές και φανταστικές προσωπογραφίες, οι οποίες εγγράφονται ή αναδύονται οπτικά από ένα κόσμο συμβόλων και εννοιών. Η ιδιότυπη γραφή ονομάτων, σημείων, σωματογραφικών, ερωτικών και αρχαικών σχημάτων, στοιχείων, που χρόνια αναφαίνονται και χαρακτηρίζουν συνολικά τη δουλειά του, αναδεικνύουν την εσωτερική προσωπικότητα των εικονιζομένων μορφών.

Το εξώφυλλο κοσμεί μία πρόσφατη σύνθεση του με εφηβικό προφίλ και κιονόκρανο, που εκτέθηκε το 2011 στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι, ενώ το οπισθόφυλλο το έργο ” Μούσα-Ανάμνηση”, που φιλοτέχνησε στο Orraca Studio του Μανχάταν κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Νέα Υόρκη το 1984 και εκτέθηκε στη  gallery του Παν/μ/ιου Fordham at Lincoln Center το 1985.

Είναι η έκτη χρονιά φέτος που κυκλοφορεί το εικαστικό Ημερολόγιο του Κώστα Ευαγγελάτου, με το ίδιο σχήμα και την  αισθητική ποιοτική στάθμη που το έχει καταξιώσει στους φιλότεχνους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer