Μπορεί οι κάλπες για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να στηθούν στις 25 Μαΐου του επόµενου έτους, ωστόσο η «µάχη» για την κατάρτιση ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει
Παρίσης: «Τόπο στα νιάτα»!
Πολιτική
30/07/2013 | 19:56

Μπορεί οι κάλπες για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να στηθούν στις 25 Μαΐου του επόµενου έτους, ωστόσο η «µάχη» για την κατάρτιση ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει παρασκηνιακά στη Κεφαλονιά, µε τα τοπικά στελέχη να να οργανώνουν τις στρατηγικές τους και να µελετούν τα πρόσωπα που θα µπορούσαν να υποστηριχθούν. Πληροφορίες του e-kefalonia.net κάνουν λόγο ότι η λέξη «κλειδί» για την δημοτική παράταξη ακούει στο όνομα … «τόπο στα νιάτα». Συνομιλητές του Αλέξανδρου Παρίση κάνουν λόγο ότι πρόθεση του δημάρχου είναι στις επερχόμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του να παίξουν σημαντικό ρόλο οι νέοι ώστε να τους δοθεί η σκυτάλη για τη συνέχεια.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, εστιάζεται στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στις 8 δημοτικές κοινότητες, δεδομένου ότι θα κληθούν να διαχειριστούν το νέο ΕΣΠΑ, της περιόδου 2014-2020, που θα αποτελέσει και το βασικό «εργαλείο» για την ανάπτυξη στη χώρα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχουν αρχίσει να κλειδώνουν ονόματα έκπληξη τόσο σε Αργοστόλι, όσο και σε Παλική και Σάμη. Μάλιστα, η ανανέωση στελεχών θα είναι τέτοια που θα δίνει το σύνθημα της θεωρίας των «φρέσκων και άφθαρτων προσώπων».
Αξίζει: Στο στρατόπεδο της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» του Αλέξανδρου Παρίση δεν θα ζητηθεί το χρίσμα από κανένα πολιτικό κόμμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer