Επιστολή του δημάρχου Κεφαλονιάς στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας
Παρίσης προς εισαγγελέα: «Δώστε τέλος στα φαινόμενα της παραδημοσιογραφίας»
Πολιτική
18/07/2016 | 18:59

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης απέστειλε σήμερα επιστολή στον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, με την οποία του θέτει με επίσημο τρόπο το νοσηρό φαινόμενο της παραδημοσιογραφίας στην Κεφαλλονιά, δηλαδή της εμφάνισης ως δήθεν δημοσιογράφων προσώπων που δεν έχουν καμία δημοσιογραφική ιδιότητα, δεν ανήκουν σε καμία δημοσιογραφική ένωση, δεν ανήκουν σε κανένα ασφαλιστικό οργανισμό που σχετίζεται με την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος κ.ο.κ. και όμως εμφανίζονται δημόσια ως δήθεν πρόσωπα που σχετίζονται με το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Περαιτέρω ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς στην επιστολή του στον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα αναφέρεται και σε μεθόδους κοινωνικού περιθωρίου που χρησιμοποιούνται από άτομα του δικτύου παραδημοσιογραφίας τα οποία έχουν φτάσει μέχρι του σημείου να παρενοχλούν στελέχη της δημοτικής αρχής έξω ακριβώς από τις οικίες των προσώπων του Δήμου και εν συνεχεία να εμφανίζονται ως δήθεν… «δημοσιογράφοι που διώκονται από την τοπική εξουσία»!

Με την ανωτέρω επιστολή του ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς επιδιώκει τη θεσμική εκκαθάριση του χώρου της δημοσιογραφίας ώστε να εξαλειφθούν φαινόμενα σπίλωσης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό και αντιποιούνται τη δημοσιογραφική ιδιότητα εισάγοντας μεθόδους ξένες προς την τοπική κοινωνία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer