Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς παραβρέθηκε στην έναρξη του τετραήμερου προγράμματος εκδηλώσεων για την «Εβδομάδα του Αποδήμου 2013»
Παρίσης: “Η Κεφαλονιά χρωστά πολλά στους αποδήμους μας”
Πολιτική
02/08/2013 | 11:02

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης παραβρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην έναρξη του τετραήμερου προγράμματος εκδηλώσεων για την «Εβδομάδα του Αποδήμου 2013» που διοργανώνεται από την παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς».

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς σε σύντομο χαιρετισμό του είπε τα ακόλουθα:

parisis-apodhmoi

«Με ξεχωριστή τιμή καλωσορίζω στο νησί μας την οικογένεια των απόδημων που αποτελούν τους πιο ξεχωριστούς συγγενείς και φίλους μας.

Η Κεφαλλονιά χρωστά πολλά στους απόδημους μας, με όποια μορφή έχει αυτή η πολύτιμη ιδιότητα, δηλαδή είτε είναι ναυτικοί, είτε είναι οικονομικοί μετανάστες, είτε είναι άνθρωποι των γραμμάτων ή των τεχνών.

Σε όποιο σημείο του πλανήτη  και να πας θα συναντήσεις Κεφαλλονίτη, που αποτελεί διαχρονικά το συνώνυμο της επιτυχίας, της προόδου και της ευημερίας.

Ως Δήμαρχος,  που έχω την τιμή να υπηρετώ το νησί μας, από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα το σημαντικό έργο της ομοσπονδίας αλλά και όλων των συλλόγων  που την απαρτίζουν ή πρόκειται να την απαρτίσουν.

Γι΄ αυτό το λόγο και σε συνεργασία με τον αρμόδιο Α/Δήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού  κ. Ευάγγελο Κεκάτο, διευρύναμε την ήμερα του Απόδημου σε εβδομάδα ξεχωριστών εκδηλώσεων όπου δίνονται πολλαπλές ευκαιρίες για συνεργασία και ανάπτυξη.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον ακαδημαϊκό καθηγητή κ. Αθανάσιο Φωκά, ο οποίος είναι ο επίτιμος πρόεδρος του συνεδρίου, όπως επίσης και τον διάσημο καρδιοχειρουργό με διεθνή ακτινοβολία κ Πέτρο Αλιβιζάτο, που μας δίνει τη χαρά να παρουσιάσουμε το βιβλίο του,  στην τελετή έναρξης.

Επίσης τον Υπουργό κ. Αρσένη αλλά και όλους τους ομιλητές και παράγοντες που απαρτίζουν τις εκδηλώσεις της εβδομάδας του Απόδημου.

Εύχομαι καλή διαμονή και καλή επιτυχία στις εργασίες.»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer