Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας παρέπεμψε την υπόθεση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας.
Παρίσης:Ουδέποτε απορρίφθηκε η αγωγή εις βάρος του «kefaloniapress.gr».
Πολιτική
10/03/2014 | 13:36

Ουδέποτε απορρίφθηκε η αγωγή του Δημάρχου Κεφαλονιάς εις βάρος του «kefaloniapress.gr». Η κυρία Χιόνη συνεχίζει να παραπλανά τους αναγνώστες της. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας παρέπεμψε την υπόθεση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας όπου και θα εκδικαστεί κανονικά επί της ουσίας.

Συνεχίζει να υποτιμά την νοημοσύνη των αναγνωστών της η κυρία Χιόνη και να επιχειρεί για άλλη μια φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Ουδέποτε λοιπόν απορρίφθηκε η αγωγή του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση κατά του «kefaloniapress.gr» και ουδέποτε… «δικαιώθηκε» η κυρία Χιόνη η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις.

Το μόνο που όντως έγινε είναι ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κεφαλονιάς ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ την υπόθεση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κεφαλονιάς γεγονός σύνηθες για όσους γνωρίζουν έστω και κατ΄ ελάχιστο  την δικαστηριακή πρακτική . Επομένως η υπόθεση  του ψευδούς  δημοσιεύματος του «kefaloniapress.gr» εκκρεμεί δικαστικά και θα εκδικαστεί κανονικά εντός των επόμενων μηνών οπότε η κυρία Χιόνη θα αντιληφθεί ότι το Διαδίκτυο δεν υποκαθιστά την Δικαιοσύνη στις ευνομούμενες Πολιτείες.

Μέχρι τότε την αφήνουμε «να πιάνετε από τις μολόχες» και να ονειρεύεται… «δικαιώσεις» εκεί που δεν υπάρχουν  όπως ακριβώς στις εκλογές του 2010 όπου προφήτευε «εξαφάνιση»  Παρίση κι όταν άνοιξαν οι κάλπες γελάγανε όλοι μαζί της…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia