Συνάντηση με το Διοικητή της ΥΠΑ Δ. Κούκη πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος
Παρέμβαση Θόδωρου για την πώληση των περιφερειακών Αεροδρομίων
Πολιτική
18/09/2014 | 17:35

Συνάντηση με το Διοικητή της ΥΠΑ  Δ. Κούκη πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι στην  Αθήνα, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος όπου τέθηκε το θέμα της επικείμενης παραχώρησης της χρήσης  των αεροδρομίων της περιφέρειας σε ιδιώτες.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την αντίθεση του στην επικειμένη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, επισημαίνοντας τους εμφανείς κινδύνους για την οικονομία αλλά και την εθνική κυριαρχία. Επιπλέον ενημέρωσε τον κ. Κούκη για την πρωτοβουλία κατά της ιδιωτικοποίησης που έχουν αναλάβει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια και παράγοντες της Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Κούκης επιβεβαίωσε το γεγονός της πλεονασματικής οικονομικής διαχείρισης των 38 από τα 39 αεροδρόμια της χώρας και διαβεβαίωσε τον περιφερειάρχη ότι θα ληφθούν υπόψιν όλες οι απόψεις που κατατέθηκαν πριν την οριστική απόφαση της κυβέρνησης. Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι και οι προϋποθέσεις  ώστε τα δρομολόγια της  αεροπορικής εταιρείας SKYEXPRESS που συνδέει τα νησιά του Ιονίου μεταξύ τους σε  επιδοτούμενη γραμμή, να εξυπηρετούν τη λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και των υπηρεσιών της ΠΙΝ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer