Οι μαθητές θα εξακολουθούν να εξυπηρετούνται στη μεταφορά τους κανονικά, όπως και το προηγούμενο διάστημα.
Παράταση συμβάσεων μεταφοράς μαθητών
Πολιτική
05/01/2012 | 16:25

Οι πιέσεις και οι έγγραφες υπομνήσεις μας προς το αρμόδιο Υπουργείο, σύμφωνα άλλωστε και με την πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς που απαιτούσε μεταξύ άλλων την παράταση του υφιστάμενου καθεστώτος μεταφοράς με τις ισχύουσες συμβάσεις των μεταφορέων με τις Περιφέρειες μέχρι τέλος του διδακτικού έτους (Ιούνιο 2012), είχαν εν μέρει μόνο θετικό αποτέλεσμα, καθόσον οι συμβάσεις που έχουν συνάψει οι περιφέρειες για την μεταφορά των μαθητών και αρχικά παρατάθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 70 του ν.4002/2011 (Α’ 180), παρατείνονται έως την 28η Φεβρουαρίου 2012. (άρθρο 2 παρ. 7 της από 31.12.2011 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου).

Η ανωτέρω ρύθμιση δίνει προσωρινή λύση στο πρόβλημα και από Δευτέρα 9-1-2012 οι μαθητές θα εξακολουθούν να εξυπηρετούνται στη μεταφορά τους κανονικά, όπως και το προηγούμενο διάστημα.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι λύθηκε οριστικά το θέμα και συνεπώς, ενεργώντας παράλληλα όλες τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες και διαδικασίες, εμμένουμε στα αναφερόμενα στην με αρ. 527/2011  ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους (γονείς, μαθητές, φορείς) σε διαρκή επαγρύπνηση και εγρήγορση.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Κεφαλλονιάς

            Σάββας Σαββαόγλου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer