Το ιδεολογικό και το πολιτικό μας κίνητρο, συνδέεται με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού των Ιονίων Νήσων.
Παράταξη για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων «Επτανησίων Θέληση»
Πολιτική
28/03/2014 | 19:13

Η « Επτανησίων Θέληση» ανακοινώνει την κάθοδό της στις Περιφερειακές εκλογές των Ιονίων Νήσων, με όραμα την προσφορά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών των Ιονίων Νήσων.

Το ιδεολογικό και το πολιτικό μας κίνητρο, συνδέεται με την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού των Ιονίων Νήσων και δηλώνουμε απερίφραστα, όχι μόνο τη θέληση αλλά και την ψυχική δύναμη να παλέψουμε με το κάθε εμπόδιο που υπονομεύει την ανάπτυξη και την πρόοδο του επτανησιακού λαού.

Εχθρός μας είναι η αδράνεια, όπως και οι κάθε είδους νοσηρές πρακτικές, που λιμνάζουν τα προβλήματα και δεν επιτρέπουν την επίλυση ακόμη και των αυτονόητων, στην υγεία, στην παιδεία, στον τουρισμό και τις υποδομές.

Στεκόμαστε με προτάσεις δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Στεκόμαστε δίπλα στους οφειλέτες, στους ανέργους, στα παιδιά μας που απεγνωσμένα ψάχνουν να αποδράσουν στο εξωτερικό.

Θέλουμε και προσδοκούμε, τη συμμετοχή, στήριξη και αποδοχή, όλων των κοινωνικών φορέων, των φυσικών και πολιτικών προσώπων, με μόνη δέσμευση, το σεβασμό στο ιδεολογικοπολιτικό μας υπόβαθρο, που εδράζεται στη βάση μιας αδέσμευτης και μη ενταγμένης σε κομματικές γραμμές τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ
ΘΕΛΟΥΜΕ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Περιφερειάρχης: Χρήστος Άνθης

Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας : Μπινέρης Δημήτρης ( Ταξίαρχος Ε.Α. εν αποστρατεία)

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας : Καρανάσος Γιώργος (Εκπαιδευτικός)

Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας : Λυκούδης Σταύρος ( Πολιτικός Μηχανικός)

Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου : Μάργαρης Διονύσης (Δικηγόρος)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Χρήστος Άνθης

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Χρήστος Άνθης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia