Με πανηγυρικό τρόπο παρουσιάζει με ανακοίνωσή της η Ν.Δ. τους υποψηφίους της, διαψεύδοντας ψιθύρους και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «σφαγή» και για αποκλεισμό της ΝΟΔΕ
Πανηγυρική παρουσίαση των υποψηφίων από τη Ν.Δ.
Πολιτική
07/01/2015 | 15:52

Με πανηγυρικό τρόπο παρουσιάζει με ανακοίνωσή της η Ν.Δ. τους υποψηφίους της, διαψεύδοντας ψιθύρους και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «σφαγή» και για αποκλεισμό της ΝΟΔΕ από τις τελικές αποφάσεις του κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολουθεί, το ψηφοδέλτιο που ανακοινώθηκε είναι ψηφοδέλτιο νίκης, αφού συσπειρώνει όλες τις τάσεις των νεοδημοκρατών στο Νομό μας και προχωρά σε μια ηλικιακή υπέρβαση, αφού για πρώτη φορά ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στηρίζεται στο σύνολό του σε νέους ανθρώπους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ, έχει ως εξής:

Η Νομαρχιακή Διοικούσα  Επιτροπή της Ν.Δ. Κεφαλλονιάς και Ιθάκης  αισθάνεται υπερήφανη διότι κατάφερε στο νομό μας, ενόψει των εθνικών εκλογών, να χτίσει ένα πλατύ, ενωτικό, ισχυρό και νικηφόρο ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας, έτοιμα να δώσουν την μάχη για το νησί μας, την τοπική  οικονομία και πρόοδο καθώς και για την πατρίδα, για ασφαλή προοπτική και ευρωπαικό μέλλον.

Έχοντας βαθύ συναίσθημα ότι σε αυτήν την εκλογική μάχη θα συγκρουστούν δύο κόσμοι και δύο λογικές, της ασφάλειας και της ανασφάλειας, της υπευθυνότητας και της ανευθυνότητας, της διασφάλισης των κατακτήσεων του λαού μας με μεγάλες θυσίες τα τελευταία χρόνια  και της εξανέμισης όλων αυτών με ανεύθυνες πολιτικές διακηρύξεις, καλούμε τα μέλη, τους φίλους της παράταξής μας αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να συστρατευθούν σε αυτόν τον νικηφόρο αγώνα με το ψηφοδέλτιό μας το  οποίο απαρτίζουν: η τ. Αντιπεριφερειάρχης Τζόγια Γρουζή,  ο ποινικολόγος Χαράλαμπος Λυκούδης και  ο  τ.πολιτευτής Σάββας Σαββαόγλου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΔΕ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΥΚΕΡΗΣ

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer