Με κατάνυξη εορτάστηκε σήμερα το πρωί ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής και Πρόδρομος στον ομώνυμο ναό, στα Ζερβάτα της Σάμης, στην βόρεια Κεφαλονιά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη του νησιού κ. Δημητρίου.
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Ιωάννη Ζερβάτων (φώτος + βίντεο)
Εκκλησία
07/01/2016 | 21:53

Της Γιάννας Κουλουμπή

Με κατάνυξη εορτάστηκε σήμερα το πρωί ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής και Πρόδρομος  στον ομώνυμο ναό, στα Ζερβάτα της Σάμης, στην βόρεια Κεφαλονιά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη του νησιού κ. Δημητρίου.
Με την εορτή του Αγίου Ιωάννη ολοκληρώθηκε το ιερό δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων και ο κ. Δημήτριος μίλησε στους πιστούς για το πόσο σημαντικό είναι από πνευματική άποψη ο εκκλησιασμός. Τους κάλεσε λοιπόν να εκκλησιάζονται και μάλιστα όχι μόνο στις μεγάλες εορτές, αλλά κάθε Κυριακή, αφού η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, ούτε βέβαια είναι δυνατόν να βλέπουμε όλες τις ημέρες με τον ίδιο τρόπο…

Να σημειωθεί πως παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, πλήθος πιστών προσήλθε στον Ι. Ν. του Αγίου Ιωάννη για εκκλησιασμό, αλλά και για να γνωρίσει τον νέο Μητροπολίτη του νησιού.
Ο συγκεκριμένος ναός πριν δύο χρονιά είχε καεί σχεδόν ολοσχερώς στο εσωτερικό του, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε από πέσιμο καντηλιού. Οι πιστοί της περιοχής τον επισκεύασαν από την αρχή μόνοι τους, με τη βοήθεια πολλών δωρεών.
Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, πάντα με υγεία!
ag_iwannhs_zervata ag_iwannhs_zervata (2) ag_iwannhs_zervata (3) ag_iwannhs_zervata (4) ag_iwannhs_zervata (5) ag_iwannhs_zervata (6) ag_iwannhs_zervata (8) ag_iwannhs_zervata (9) ag_iwannhs_zervata (10) ag_iwannhs_zervata (11) ag_iwannhs_zervata (12) ag_iwannhs_zervata (13) ag_iwannhs_zervata (14) ag_iwannhs_zervata (15) ag_iwannhs_zervata (16) ag_iwannhs_zervata (17) ag_iwannhs_zervata (18) ag_iwannhs_zervata (19) ag_iwannhs_zervata (20) ag_iwannhs_zervata (21) ag_iwannhs_zervata (22)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer