Οι σημαίες στις εγκαταστάσεις της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά και στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα κυματίζουν μεσίστια, ενώ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη Ολομέλεια.
Πένθος για την Ολυμπιακή Ελληνική Επιτροπή
Αθλητισμός
18/05/2014 | 07:50

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον άδικο θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, της πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής Άννας Πολλάτου που κατέκτησε το 2000, το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα του ανσάμπλ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Η Αννα Πολλάτου «έφυγε» από κοντά μας σε τόσο νεαρή ηλικία και με τέτοιο βίαιο τρόπο που μόνο οδύνη προκαλεί σε όλους μας.
Η αθλητική οικογένεια της χώρας θα τη θυμάται πάντα, για τους άθλους της στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για την ανιδιοτελή προσφορά της σε προγράμματα Ολυμπιακής εκπαίδευσης νέων όλης της Ελλάδας.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια και στους οικείους της και θα εκπροσωπηθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία δια του Β’ Αντιπροέδρου της και Προέδρου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάση Βασιλειάδη.
Eπίσης οι σημαίες στις εγκαταστάσεις της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά και στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα κυματίζουν μεσίστια, ενώ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη Ολομέλεια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer