Οι 30χρονοι γονείς και η 50χρονη γιαγιά της 8χρονης Ρομά, παραπέμφθηκαν σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Πάτρα: «Είδα ένα παιδάκι που δεν μιλούσε, πνιγμένο στα σκουπίδια»
Κοινωνία
16/03/2016 | 10:53

Ο ελεγκτής του ΚΤΕΛ της Πάτρας κ. Δημόπουλος, ο οποίος εντόπισε το ανήλικο κοριτσάκι μέσα στον κάδο των σκουπιδιών, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του και ενώ κατέβαινε την οδό Γούναρη, περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο, στο Patrastimes.gr, τα όσα είδε εκείνο το βράδυ.

«Κατερχόμουν τη Γούναρη. Είδα ένα παιδάκι χωρίς να μιλάει, χωρίς να φαίνεται καλά, πνιγμένο στα σκουπίδια. Ήταν σε κατάσταση σοκ, έτρεμε, είχε βάλει στα χέρια στο πρόσωπο φοβισμένο, σαν να έκλαιγε. Το βγάλαμε από τον κάδο και έτρεμε, είχε συνεχώς τα χέρια στο πρόσωπο», επανέλαβε.

«Του πήραμε κάτι να φάει. Δε μας μίλησε καθόλου. Ήταν ντυμένο με ελαφριά ρούχα, που δεν συνάδουν με την εποχή. Καλέσαμε την αστυνομία που ήρθε και το παρέλαβε», υποστήριξε ο κ. Δημόπουλος.

Εν τω μεταξύ, οι 30χρονοι γονείς και η 50χρονη γιαγιά της 8χρονης Ρομά, παραπέμφθηκαν σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το παιδί φέρεται να έψαχνε ρούχα μέσα στον κάδο, όταν μέσα σε αυτόν το εντόπισε διερχόμενος πολίτης. Δίπλα από τον κάδο βρίσκεται περβάζι, το οποίο φαίνεται πως διευκόλυνε το παιδί να μπει, ενώ οι γονείς του έχουν κι άλλα παιδιά. Η μικρή μεγαλώνει με τη γιαγιά της. Οι γονείς της την ανέθεσαν σε αυτή , καθώς όπως υποστήριξαν οι ίδιοι αδυνατούν να τη μεγαλώσουν, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Μετά τη σύλληψη της γιαγιάς και των γονιών το παιδί ανέλαβε ένας θείος του.

 
Πηγή: defencenet.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer