Οι επιρροές του σε αυτή τη νέα δουλειά είναι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος.
Ο πρώτος δίσκος του Φοίβου Μποζά με τίτλο «Fivos Bozas – a n a p l u s» είναι γεγονός!
Κοινωνία
17/01/2014 | 20:22

Ο Φοίβος Μποζάς, τεταρτοετής φοιτητής του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο: “Fivos Bozas – a n a p l u s “. H μουσική του ενασχόληση ξεκίνησε από το Ωδείο Κεφαλονιάς με πιάνο και Alto σαξόφωνο και συνεχίστηκε με τους Γεράσιμο Παυλάτο και Δημήτρη Τσάκα με Jazz αυτοσχεδιασμό και Soprano σαξόφωνο.

Οι επιρροές του σε αυτή τη νέα δουλειά είναι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, για τον οποίο έχει αφιερώσει και ένα τραγούδι από το δίσκο, αλλά και οι δύο ακόμα μεγάλοι σαξοφωνίστες, ο Kenny G και ο Jan Garbarek. Σ’ αυτό συνέβαλε και ο Γρηγόρης Βλαχούλης με τον οποίο ηχογράφησαν κυρίως όλα τα σαξόφωνα και στη συνέχεια έκανε την τελική επεξεργασία και το mastering. Επίσης συμμετέχει και σε 2 τραγούδια της νέας του δουλειάς.

Έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό Καλλιτέχνη Craig Dongoski και με τον Εικαστικό Κώστα Ευαγγελάτο μελοποιώντας και ένα εκ των ποιημάτων του το οποίο εμπεριέχεται στο δίσκο αυτό. Η παρούσα δουλειά του αποτελείται από 12 δικές του συνθέσεις-δημιουργίες σε εναλλασσόμενους ρυθμούς και ύφος και ένα παραδοσιακό τραγούδι με “ πρωταγωνιστές “ το σαξόφωνο και το πιάνο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer