Η λίστα έχει καταρτιστεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταλεί στη FIFA
Ο Μαζαράκης στη λίστα Κοντονή γι’ αυτούς που πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο
Αθλητισμός
01/04/2016 | 19:14

Λίστα με τα πρόσωπα που κατηγορούνται από τη Δικαιοσύνη για τη δράση τους στο ποδόσφαιρο έχει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Στ. Κοντονής και ζητεί να αποχωρήσουν προσωρινά από τις θέσεις τους μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Η λίστα έχει καταρτιστεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και σύμφωνα με πληροφορίες έχει σταλεί στη FIFA.

Τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA είναι τα εξής:
Γ. Γκιρτζίκης (πρόεδρος ΕΠΟ): Του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις α) για την υπόθεση των έργων στον Αγ. Κοσμά το 2006, β) για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου την περίοδο 2004 – 2006, γ) για την υπόθεση της «κάρτας υγείας»

Ι. Οικονομίδης (μέλος ΔΣ ΕΠΟ): Του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις α) για την υπόθεση των έργων στον Αγ. Κοσμά το 2006, β) για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου την περίοδο 2004 – 2006, γ) για την υπόθεση της «κάρτας υγείας»
Γ. Καραμελίδης (πρόεδρος ΚΕΔ):  Του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις α) για την υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου την περίοδο 2004 – 2006, β) για την υπόθεση της «κάρτας υγείας»

Ευ. Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ): Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Ευ. Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος ΕΠΟ): Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Ν. Προύντζος (μέλος ΔΣ ΕΠΟ):  Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας» και αντιμετωπίζει κατηγορίες στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης».

Ι. Παπακωνσταντίνου (μέλος ΔΣ ΕΠΟ): Αντιμετωπίζει κατηγορίες στο πλαίσιο της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Γ. Μποροβήλος (πρόεδρος Super League): Δικάζεται στις 14/4 στο πλαίσιο της υπόθεσης των  «στημένων αγώνων» της περιόδου 2008 – 2011. Αντιμετωπίζει την κατηγορία δωροδοκίας – δωροληψίας σε βαθμό πλημμελήματος.

Σπ. Καλογιάννης (πρόεδρος Football League): Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».
Επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται τρεις διαιτητές (Γιάχος, Σπάθας, Δημητρόπουλος), που. Στο Δημητρόπουλο έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τέλος περιλαμβάνονται τα ονόματα του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, Π. Παπανικολάου και του διευθυντικού στελέχους της ΕΠΟ, Χρ. Υφαντή. Αμφότεροι κατηγορούνται για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: sdna.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer