Η τρικομματική κυβέρνηση του μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εκτελώντας τις εντολές της τρόικας , κατεδαφίζει κομμάτι-κομμάτι την Δημόσια Παιδεία συστηματικά
“Ο κυβερνητικός εκβιασμός της κοινωνίας μέσω των μαθητών δεν θα περάσει”
Κοινωνία
13/05/2013 | 18:40

Η τρικομματική κυβέρνηση του μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εκτελώντας τις εντολές της τρόικας , κατεδαφίζει κομμάτι-κομμάτι την Δημόσια  Παιδεία συστηματικά. Αυτήν την φορά επέλεξε τον χρόνο των Πανελλαδικών εξετάσεων, για να εκβιάσει κρατώντας σαν ομήρους τους μαθητές, στην προσπάθειά της να περάσει ένα ακόμη νομοσχέδιο διάλυσης.
Μόνο που τα σχέδια των εκβιαστών αυτή την φορά δεν  καρποφόρησαν και παρά την αντι-συνταγματική επιστράτευση ,  ο εκβιασμός  μέσω των αθώων μαθητών γυρίζει μπούμερανγκ πάνω τους  καθώς η κοινωνία , οι γονείς και οι μαθητές, συμπαραστέκονται στον αγώνα των καθηγητών.
Αποδείχτηκε όμως  και κάτι άλλο ,ότι οι καθηγητές ξεπέρασαν τις φθαρμένες συνδικαλιστικές τους ηγεσίες και όλοι ενωμένοι-ανεξάρτητα κομματικής ταυτότητας- αγωνίζονται όχι μόνο για μια ζωή με αξιοπρέπεια αλλά και την ίδια την ύπαρξη ,σε ότι έχει απομείνει, της  Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών συμπαραστέκεται στον αγώνα τους και εδώ στην Κεφαλονιά με όλες τις δυνάμεις της.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΩΡΑ
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer