Δεν προέκυψε το σχετικό ενδιαφέρον και τις επόμενες ημέρες με νέα πρόσκληση θα επιδιώξουμε την ανεύρεση αναδόχου
Ο Κουρής για τη μεταφορά μαθητών από το Ρατζακλί στη Σκάλα
Πολιτική
05/11/2013 | 15:00

Σε απάντηση του δημοσιεύματος Τι θα γίνει με τη μεταφορά των μαθητών από Ρατζακλί σε Σκάλα; επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Η υπηρεσία μας με την υπ’ αριθ. Οίκ.52431/15636/20.9.2013 ΑΔΑ: ΒΛ9Θ7ΛΕ-Ρ4Ν ανακοίνωση για ανάθεση δρομολογίων κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορά για τα δρομολόγια όπως αυτά είχαν σχεδιαστεί για με βάσει τα δεδομένα που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Μεταξύ αυτών ήταν και τα δρομολόγια Ρατζακλί – Σκάλα τόσο για το δημοτικό όσο και για το νηπιαγωγείο. Από το γεγονός ότι δεν προέκυψε το σχετικό ενδιαφέρον επαναλήφθηκε η διαδικασία με την υπ’ αριθ. Οικ.59957/18071/24.10.2013 ΑΔΑ: ΒΛΛΤ7ΛΕ-61Θ Πρόσκληση την οποία αποστείλαμε στα σχολεία αλλά επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και με εν δυνάμει ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν εκδήλωσαν ούτε τότε αλλά ούτε ως και σήμερα σχετικό ενδιαφέρον. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η χιλιομετρική απόσταση είναι 4 χιλιόμετρα για την οποία έχει προβλεφθεί η μέγιστη δυνατή αποζημίωση των 22,26€.

Τις επόμενες ημέρες με νέα πρόσκληση θα επιδιώξουμε την ανεύρεση αναδόχου. Στην περίπτωση που δεν καταστεί η διαδικασία ανάθεσης επιτυχής, θα χορηγηθεί επίδομα υπολογιζόμενο βάσει της χιλιομετρικής μονής απόστασης της κατοικίας από το σχολείο, με κόστος 35 λεπτά το χιλιόμετρο.

Ευχαριστούμε για τις συνεχείς επισημάνσεις σας και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

metafora mathitwn

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer