Ανέφερε πως υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κουβέλης θέλει να επιστρέψει πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
03/04/2016 | 13:48

Σε συνέντευξη του ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε πως υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο “Βήμα”, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε πως  «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, ώστε κάποια στιγμή η κοινωνία και η οικονομία να βγουν από τον θανάσιμο εναγκαλισμό της κρίσης», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, απαντώντας στην εμπλοκή του ονόματός του σε πιθανό ανασχηματισμό, ενώ δεν απέκλεισε ενδεχόμενη μελλοντική υπουργοποίησή του.

«Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε μία σημαντική ευρωπαϊκή στροφή, καρπός της οποίας ήταν η σκληρή αλλά αναγκαία συμφωνία με τους δανειστές και η αποδοχή εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ της θέσης ότι η ευρωζώνη αποτελεί μονόδρομο για τα συμφέροντα της χώρας και της κοινωνίας», εκτίμησε ακόμη ο κ. Κουβέλης.

Η εξέλιξη αυτή, σημείωσε, αίρει σε μεγάλο βαθμό τους λόγους που κατέστησαν επιβεβλημένη την αποχώρησή μας από τον Συνασπισμό το 2010, και συμπλήρωσε ότι «είναι θέμα του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ να επεξεργαστεί ένα σχέδιο πολιτικής και οργανωτικής συμπόρευσης των δυνάμεων, που, με κορμό εκείνον, εργάζονται για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer