Λίγες ημέρες μετά τις πληροφορίες ότι τίθεται σε αργία, ο δήμαρχος Ιθάκης καλεί τους υπαλλήλους του δήμου να παραιτηθούν γιατί δεν εκτελούν τον προϋπολογισμό!
Ο Κασσιανός καλεί τους υπαλλήλους του Δήμου να παραιτηθούν!
Πολιτική
09/08/2013 | 14:18

Λίγες ημέρες μετά τις πληροφορίες ότι τίθεται σε αργία, ο δήμαρχος Ιθάκης, Γ. Κασσιανός με επιστολή του καλεί τους υπαλλήλους του δήμου να παραιτηθούν γιατί δεν εκτελούν τον προϋπολογισμό!

Η επιστολή που απέστειλε ο Γ. Κασσιάνος στους υπαλλήλους του Δήμου:
«Εμείς οι Θιακοί καταφέραμε, ύστερα από μεγάλες οικονομίες και στερήσεις, να συγκεντρώσουμε 7.200.000€, και να σας τα δώσουμε να τα διαχειριστείτε. Δηλαδή, να τα ξοδέψετε για τις ανάγκες του τόπου, αφού πρώτα πάρετε τα μηνιάτικά σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σας παρακαλούμε να τα ξοδέψετε, όχι να τα βρείτε, γιατί τα βρήκαμε εμείς για εσάς.
Εάν θεωρείτε, τους εαυτούς σας, ανίκανους να τα ξοδέψετε, παρακαλώ παραιτηθείτε άμεσα.

Αντικαταστάτες, δόξα τω Θεώ υπάρχουν, 1.350.000 Έλληνες άνεργοι, με περισσότερα προσόντα και πτυχία από εσάς, με κέφι για δουλειά, περιμένουν να σας αντικαταστήσουν.
Μην ρίχνετε τα βάρη στους αιρετούς. Οι αιρετοί έκαναν την δουλειά τους. Έφτιαξαν και ψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2013. Η εκτέλεση είναι καθαρά ΔΙΚΗ σας ευθύνη.

Μέρος του προϋπολογισμού είναι το γηροκομείο, ο δρόμος του Μάρμακα, ο δρόμος του Αγ. Αθανασίου, ο δρόμος για το Μοναστήρι Ταξιαρχών, η αφαλάτωση του Σταυρού, το χωροταξικό του νησιού μας, καθώς και δεκάδες άλλα μικροέργα που τα έχει ανάγκη ο τόπος, αλλά ακόμα περισσότερο, έχει ανάγκη τα λεφτά που πρέπει να ξοδέψετε.

Όπως κάθε χρόνο, σας περίμενα, έτσι θα σας περιμένω και φέτος μέχρι 30 Νοεμβρίου. Σας προειδοποιώ ότι μέχρι σήμερα έχουν ξοδευτεί μόνο 1.200.000€ και απομένουν άλλα 6.000.000€ να ξοδευτούν στους επόμενους 4 μήνες, πράγμα που το βλέπω λίγο δύσκολο.

Επαναλαμβάνω, εάν είστε ανίκανοι να τα ξοδέψετε. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer