Άκουσε τα προβλήματα των περιοχών και ανέπτυξε με σαφήνεια τους στόχους και τις επιδιώξεις του συνδυασμού του
Ο Θεόφιλος σε χωριά της Λειβαθούς
Πολιτική
06/05/2014 | 20:24

Ο δρόμος προς τη νίκη στις δημοτικές εκλογές άρχισε και επισήμως χθες από τα Βλαχάτα και τη Λειβαθώ!

Μια δυναμική αρχή με πολύ κόσμο που συγκεντρώθηκε για να υποδεχθεί τον υποψήφιο δήμαρχο με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Θεόφιλο Μιχαλάτο και να του διατρανώσει την επιβεβλημένη ανάγκη για αλλαγή στην παρούσα Δημοτική Αρχή.

Πολύς κόσμος άλλωστε τον περίμενε και στα Σιμωτάτα και τα Μουσάτα, χωριά που επίσης επισκέφθηκε την Δευτέρα το βράδυ, για να του επισημάνει τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή τους..

Στα Βλαχάτα, στο χωριό στο οποίο γεννήθηκε και ζεί, το «Καφενείο τση Κλειώς» γέμισε ασφυκτικά για να ακούσει τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, ενώ είναι αλήθεια πως πολύς κόσμος δεν κατάφερε να εισέλθει στο μαγαζί και περίμενε απ’ έξω.

Ο Σάββας Σαββαόγλου, αλλά και πολλά κορυφαία στελέχη του συνδυασμού από πολλές περιοχές της Κεφαλονιάς έδωσαν το παρών, ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο, μίλησαν και άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματα.

Όπως φυσικά και άκουσε τα προβλήματα των περιοχών και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος ανέπτυξε με σαφήνεια τους στόχους και τις επιδιώξεις του συνδυασμού του, αλλά και τους λόγους που η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά έχει αυτή τη στιγμή μία τεράστια δυναμική.

Θεόφιλος: «Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από τους καλύτερους σε όλους τους τομείς»

«Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από τους καλύτερους σε όλους τους τομείς» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Θεόφιλου Μιχαλάτου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, επισκέφθηκε επίσης το Κοινοτικό Ιατρείο Βλαχάτων και την γιατρό του χωριού, ενώ ακολούθως βρέθηκε στα Σιμωτάτα και τα Μουσάτα, όπου οι κάτοικοι του επεσήμαναν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους. Στα Μουσάτα κυρίαρχο θέμα ήταν η επικείμενη πώληση από το ΤΕΙΠΕΔ της περιοχής στο Τραπεζάκι. Το πρόβλημα που υπάρχει ανέπτυξε ο περιβαλλοντολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος.

Γραφείο Τύπου

“Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”

mixalatos (1) mixalatos (2) mixalatos (3) mixalatos (5)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer