Στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δήμου Κεφαλονιάς
Ο Θεόφιλος για την επιστροφή της Κυριακής Νικολαΐδου στο Δήμο
Πολιτική
20/05/2015 | 10:08

Χθες ο κ. Διονύσης Λυκούδης, Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανακοίνωσε την επιστροφή της  κα Κυριακή Νικολαΐδου στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δήμου Κεφαλονιάς.

Προσωπικά θεωρούμε ότι, τόσο ο κ. Τσαγκρής (πρώην Γενικός Γραμματέας)  όσο και η κα Νικολαΐδου, αναμφίβολα είναι άτομα ικανά  με πιστοποιημένες γνώσεις και δεξιότητες.

Όμως θεωρούμε  άδικο οι Κεφαλονίτισες και οι Κεφαλονίτες, παιδιά γέννημα θρέμμα της Κεφαλονιάς,  με παρεμφερείς σπουδές και αντίστοιχα  προσόντα,  να αποκλείονται εντελώς από τη διαδικασία επιλογής Γενικού Γραμματέα του Δήμου μας.

Θα ήταν προτιμότερο, ο Δήμαρχος να προσκαλέσει όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και εν συνεχεία να προχωρήσει στην επιλογή του ατόμου που θεωρεί καταλληλότερο για τη θέση αυτή.

Κ. Παρίση, κάθε χρόνο εύχεσαι  «καλή επιτυχία» στους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Αναρωτιόμαστε όμως αν ο Δήμος Κεφαλονιάς δώσει κάποτε την ευκαιρία στα Κεφαλονιτόπουλα με πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, να εργαστούν στο Δήμο και να «εμπλουτίσουν» το βιογραφικό τους.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer