Ο Δήμος απευθύνει πρόσκληση σε Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς, Επιχειρηματίες και Ιδιώτες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν «δωρεάν» στη διεθνή Έκθεση
Ο Δήμος Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση “Maimark”
Τουρισμός
04/11/2014 | 13:48

Ο Δήμος Κεφαλονιάς, στα πλαίσια της θεσμοθετημένης Ελληνο-Γερμανικής Συνεργασίας, έχει ήδη από τριετίας αναπτύξει εποικοδομητική συνεργασία με την περιοχή του Rhein Neckar Kreis.

Τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας έχουν ήδη φανεί με τη μετάβαση Πολιτιστικού Συγκροτήματος της Κεφαλονιάς στη Γερμανία, ως επίσημη συμμετοχή σε Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, δημιουργώντας άριστες εντυπώσεις,  με Συσκέψεις  Εργασίας στο Νησί και το εξωτερικό με παράγοντες της Εκπαίδευσης, του Τουρισμού, του Πολιτισμού, του Εμπορίου και των Επιχειρήσεων.

Η νέα σημαντική δυνατότητα που παρουσιάζεται στο Δήμο της Κεφαλονιάς είναι η Πρόσκληση για δωρεάν Συμμετοχή από τη Γερμανία στη διεθνή Έκθεση “Maimark” στο Mannheim από την 25η Απριλίου έως την 5η Μαΐου 2015.

Κεντρικός σκοπός για τη συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην Έκθεση είναι η διεθνής προβολή του Νησιού με στόχο την περαιτέρω Τουριστική ανάπτυξη στις Γερμανόφωνες Αγορές, η διεθνής παρουσία των μοναδικών εναλλακτικών μορφών τουριστικών δραστηριοτήτων, η παρουσίαση των τοπικών προϊόντων με στόχο τις εξαγωγές στην κεντρική Ευρώπη και η παρουσίαση των επενδυτικών και επιχειρηματικών δυνατοτήτων.

Για το λόγο αυτό, ο Υπεύθυνος Συντονισμού του Προγράμματος της Κεφαλληνο-Γερμανικής συνεργασίας, Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, απευθύνει Πρόσκληση για την Πέμπτη 6η Νοεμβρίου 2014, στις 18.30, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», σε Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς, Επιχειρηματίες και Ιδιώτες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν «δωρεάν» στη διεθνή Έκθεση.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται  όπως δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στο e-mail: evangeloskekatos@gmail.com, ή στον Προϊστάμενο Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Σταύρο Κορκό.

germania2

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer