Η Δημοτική Αρχή έφερε προς ψήφιση το θέμα της απαλλαγής του από ανταποδοτικά τέλη, δημοτικό φόρο και Τ.Α.Π. για τα ακίνητα που ιδιοχρησιμοποιεί.
Ο Δήμος απαλλάσσει Ορφανοτροφείο «Ο Σωτήρ» και Γηροκομείο Ληξουρίου από φόρους και τέλη!
Κοινωνία
04/02/2016 | 09:20

Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, αλλά και τα σκληρά φορολογικά μέτρα που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει σε επισφαλή θέση το Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ». Για αυτό το λόγο, το βράδυ της Τρίτης, στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή έφερε προς ψήφιση το θέμα της απαλλαγής του από ανταποδοτικά τέλη, δημοτικό φόρο και Τ.Α.Π. για τα ακίνητα που ιδιοχρησιμοποιεί. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση να εφαρμοστεί το ίδιο και για το Γηροκομείο Ληξουρίου, κάτι που έγινε αποδεκτό.
Φυσικά, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο Δήμος Κεφαλλονιάς για φορείς όπως οι παραπάνω που προσφέρουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους σε ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας εδώ και χρόνια. Αξίζει όμως να τονιστεί η ετοιμότητα και η ευαισθησία του Δήμου και ιδιαίτερα των οικονομικών υπηρεσιών του, που παρά τις πιέσεις που δέχονται και τις συνεχόμενες περικοπές, επιδεικνύουν κατανόηση και συμπαρίσταται στο έργο τους.

Πηγή: anexarttitosblog.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer