Παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη»
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στην μουσική σκηνή “Ρυθμός”
Life
03/01/2015 | 18:08

O Γεράσιμος Ανδρεάτος, απλώνει το χέρι στον Σταμάτη Χατζηευσταθίου και ανεβαίνουν μαζί τη σκηνή του “Ρυθμός Stage” την Παρασκευή 9  Ιανουαρίου στην μουσική παράσταση «Κι ύστερα έρχεται η αγάπη».

Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γεράσιμου, του  πιο αυθεντικού τραγουδιστή της γενιάς του, τα τραγούδια του οποίου υπογράφει ο Σταμάτης.

Τα νέα τραγούδια, άλλοτε φωτεινά επειδή μας το προστάζουν οι μέρες μας κι άλλοτε εσωστρεφή επειδή το έχει ανάγκη η ψυχή μας, αναμιγνύονται με τα  τραγούδια που ήδη κυλάνε στο αίμα μας όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας ένα χαρούμενο κι  απρόσμενο πάντρεμα.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος σε  ένα πρόγραμμα έκπληξη, με τη λαχτάρα έφηβου για κάτι διαφορετικό, τραγουδά στίχους και μουσικές που πάντα υπήρχαν μέσα του και που τώρα θέλει να μοιραστεί με τον ξεχωριστό δημιουργό και μας ψιθυρίζει χαμογελώντας… «κι ύστερα έρχεται η αγάπη».

Η αγκαλιά των δύο καλλιτεχνών όμως ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί μια φίλη τους που είναι και από τις πιο προικισμένες, σύγχρονες ερμηνεύτριες. Η Ζωή Παπαδοπούλου   επισκέπτεται τον Γεράσιμο και τον Σταμάτη για να τους πει ότι «Το αναλύσαμε πολύ» τον τελευταίο καιρό  και ότι οι άνθρωποι «Μέσα στο μετρό» μοιάζουν τόσο εγκλωβισμένοι στο γκρίζο της εποχής μας. Η εξαιρετική ερμηνεύτρια ενώνει τη χαρακτηριστική φωνή της με αυτές του κόσμου και των φίλων της για να μας χαρίσουν όλοι μαζί δύο ξεχωριστές παραστάσεις.

Παίζουν μαζί τους οι μουσικοί:

Aγγελος Παπαδάτος – μπάσο
Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν
Νίκος Κασαβέτης – τύμπανα
Βαγγέλης Κονταράτος – ηλεκτρική κιθάρα

Είσοδος για το bar:12 € (με μπύρα ή κρασί , +3€ το ποτό),
Μπουκάλι κρασί 55 €/2 άτομα,
Φιάλη ποτού κομπλέ 110 €/4 άτομα.
Ώρα έναρξης: 22.30, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, Τηλ: 210 9750060

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer