Από μικρά παιδιά είναι ζευγάρι και δεν θα μπορούσε με τίποτα να την αφήσει μόνη στο μεγάλο ταξίδι της ελπίδας
Ο γάμος της Ντένιας με τον αγαπημένο της μέσα στο Ωνάσειο
Κοινωνία
15/02/2016 | 17:22

Από μικρά παιδιά είναι ζευγάρι και δεν θα μπορούσε με τίποτα να την αφήσει μόνη στο μεγάλο ταξίδι της ελπίδας. Ο λόγος για τον Σπύρο, τον σύντροφο της Ντένιας Παράσχη, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας της.

Μάλιστα, ο Σπύρος, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο Ωνάσειο, προτού αναχωρήσει για Βοστώνη, της ζήτησε να τον παντρευτεί. Έτσι κι έγινε. Η Ντένια και ο Σπύρος υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και συνεχίζουν να ελπίζουν μαζί για το αύριο.

Το ζευγάρι είναι μαζί από την πρώτη τάξη του Γυμνασίου, ενώ μόλις ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους αποφάσισαν να πάνε για μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, μαζί. Η Ντένια επέστρεψε στη Ζάκυνθο, ωστόσο ο σύντροφός της παρέμεινε στη βρετανική πρωτεύουσα, με την 28χρονη να ξεκλέβει χρόνο από τις υποχρεώσεις της, προκειμένου να πηγαίνει να τον βλέπει.

Τελικά, το ζευγάρι αποφασίζει να φτιάξει τη ζωή του στη Ζάκυνθο, επενδύοντας στα όνειρά τους, ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

Μια μεγάλη αγκαλιά για τη Ντένια

Έτοιμη να αρχίσει τις ιατρικές εξετάσεις, που απαιτούνται, και να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, είναι η 28χρονη, η οποία από τα ξημερώματα της Κυριακής βρίσκεται σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης. Εκεί μεταφέρθηκε με ειδικά διαμορφωμένο, ιδιωτικό αεροσκάφος της Air Ambulance τύπου liar jet, ενώ στην αεροδιακομιδή εκτός από τους συγγενείς της, βρίσκονταν δύο ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους μεταφορές.

Στο αεροδρόμιο την περίμενε ασθενοφόρο και ιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βοστώνης, όπου την μετέφεραν κατευθείαν στο νοσοκομείο. Επίσης, στο πλευρό τους βρίσκονται και οι ομογενείς, οι οποίοι άνοιξαν μια τεράστια, ζεστή αγκαλιά για τη Ντένια και την οικογένειά της.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer