Μια βδομάδα μόλις πριν τον 6ο Βαλλιάνειο αγώνα δρόμου, τούτο το ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό, ο ΑΡΓΟΣ, ο τιγρούλης του Βαλλιανείου, αποφάσισε να προπονηθεί.
Ο Άργος προπονείται για τον Βαλλιάνειο
Αθλητισμός
20/03/2016 | 20:10
Μια βδομάδα μόλις πριν τον 6ο Βαλλιάνειο αγώνα δρόμου, τούτο το ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό, ο
ΑΡΓΟΣ, ο τιγρούλης του Βαλλιανείου, αποφάσισε να προπονηθεί στην όμορφη διαδρομή των 10 κμ, έτσι για να ξεσκουριάσει και να μην τον “πιάσουν αδιάβαστο” οι άλλοι συμμετέχοντες!!!!! εκεί στον Φάρο των Αγ.Θεοδώρων συνάντησε μια ομάδα από πανύψηλα και ωραιότατα Καγκουρό που προπονούταν και αυτά στην διαδρομή και αφού χαιρετήθηκαν, φωτογραφήθηκαν παρέα, έτσι για το καλό και ως επισφράγηση της γνωριμίας τους.Αναφέρομαστε ασφαλώς στις κυρίες και κυρίους  του KANGOO CLUB οι οποίοι μαζι με τον γλυκήτατο τιγρούλη μας, θα μας συντροφεύσουν στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής. Ο Άργος δεν αντιστάθηκε και στην χαριτωμένη μικρή δεσποινιδούλα που γοητεύτηκε από την αρχοντιά και την χάρη του, άλλωστε λατρεύει τα παιδιά και έχει πάντα για αυτά μια ζεστή αγκαλιά.
 argos
Σας περιμένουμε όλους μικρούς-μεγάλους την Κυριακή 27/3/2016 στην ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.
Θα είμαστε εκεί από τις 9.30 το πρωί, όσοι δεν έχετε γραφτεί σπεύσατε…
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/3/2016 ΩΡΑ 17.30-20.00 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10-11 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

argosargos

argos

argos

argos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer