Για αναπάντητα ερωτήματα μιλάει ευθέως ο Μάκης Αλυσανδράτος ενώ αφήνει σαφείς αιχμές ενάντια στον πρώην δήμαρχο Μάρκο Κοτσιλίνη.
«Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα…»
Πολιτική
05/01/2012 | 15:37

Για αναπάντητα ερωτήματα μιλάει ευθέως ο Μάκης Αλυσανδράτος ενώ αφήνει σαφείς αιχμές ενάντια στον πρώην δήμαρχο Μάρκο Κοτσιλίνη, μία ημέρα μετά τις «ρουκέτες» που εξαπέλησε ο δεύτερος στον … «συμπαραστάτη του δημότη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μάκη Αλυσανδράτου αναφέρει τα εξής: «Χωρίς να επιθυμώ να ανοίξω δημόσιο διάλογο με τον τελευταίο Δήμαρχο της Πυλάρου, απευθύνομαι στους πολίτες δηλώνωντας τους ότι προσπαθώ να ασκώ τα καθήκοντα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης που μου ανέθεσε το Δ.Σ.Κεφαλληνίας κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο, αντικειμενικά και μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ήδη έχουν απευθυνθεί σε εμένα, ζητώντας τη βοήθειά μου. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν έχω ακόμη γραφείο στο Αργοστόλι αποτελεί ένα πρόβλημα, όμως οποιοσδήποτε μπορεί να επικοινωνεί μαζί μου τηλεφωνικά (2674360200)  ή ηλεκτρονικά (symparastatis@gmail.com) για να βρεθώ οπουδήποτε χρειαστεί.

Η άσκηση των ανωτέρων καθηκόντων μου σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την ιδιότητα μου ως ενεργού πολίτη, δημότη Πυλάρου και α’ εκλεγμένου Δημάρχου της. Άλλωστε έτσι συνέταξα και υπέγραψα το πρόσφατο άρθρο μου «Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΑΡΟΥ». Δεν επιθυμώ ούτε να περιαυτολογήσω ούτε να παρελθοντολογήσω, απλώς ζητώ ιστορικά να καταγραφεί η πραγματικότητα που είχε βάναυσα και έντεχνα βιαστεί και διαστρεβλωθεί στην Πύλαρο.

Τα ερωτήματα που έθεσα ήταν ερωτήματα συνδημοτών μου στους οποίους συμπαραστέκομαι. Όμως όπως διαπιστώθηκε και όπως αναμενόταν, αντί απαντήσεων, με αφ’ υψηλού θεώρηση, υπεροψία και υποκρισία, ανασύρθηκαν τα γνωστά κλισέ με μειωτικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, έπεσαν κάποια νούμερα για να μεγαλώσουν οι εντυπώσεις και «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Δε θα παρασυρθώ, απλώς θα δηλώσω πως όταν ένα δημόσιο πολιτικό πρόσωπο δεν απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν την άσκηση των καθηκόντων του, τότε οι πολίτες αποκρυπτογραφούν την απάντηση. Επίσης όταν αντί για απάντηση γίνεται παραπομπή στα αποτελέσματα έρευνας τότε οι πολίτες υποψιάζονται ότι γίνεται επένδυση στη λήθη, το χρόνο και πιθανώς στη συγκάληψη».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer