Θα διεξαχθεί ομιλία από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής , -με ειδικευση στους δρόμους αντοχής - και υποψήφιο διδάκτορα κο Γεράσιμο Γρίβα.
Ομιλία στα πλαίσια του 4ου Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου
Αθλητισμός
23/03/2014 | 23:26

Το Σαββάτο τις 29 Μαρτίου και ώρα 7.30 στο Θέατρο Κεφαλος στο Αργοστόλι, στα πλαίσια του 4ου Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου, θα διεξαχθεί ομιλία από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής , -με ειδικευση στους δρόμους αντοχής – και υποψήφιο διδάκτορα κο Γεράσιμο Γρίβα.
Πεπειραμένος δρομέας ο ίδιος με πλειστες σημαντικές διακρίσεις, θα αναφερθεί σε όσα πρέπει να γνωρίζουν οι αρχάριοι και οι προχωρημένοι δρομείς, αναφορικά με τα προπονητικά προγράμματα που προτείνεται να ακολουθούνται προκειμένουν να βελτιωθεί η αντοχή και οι επιδόσεις τους αλλά και για τους συνήθεις τραυματισμούς του αθλήματος.
Θα ακολουθήσει συζήτηση παρουσία και άλλων αξιόλογων αθλητών και ειδικών του είδους, όπου θα επιλυθούν οι απορίες όσων επιθυμούν να ξεκινήσουν το τρέξιμο αλλά και εκείνων που επιζητούν συμβουλευτική καθοδήγηση και υποστήριξη για την αποτελεσματική εξέλιξη των προπονήσεων τους.
Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το τρέξιμο είναι ένα άθλημα που απαιτεί ελάχιστα ή και μηδενικά έξοδα, δεν προυποθέτει την ύπαρξη εδικών εγκαταστάσεων, μπορεί να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο μας, να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας, προσφέρει σημαντικά στην ψυχοσωματική μας υγεία και δεν έχει ηλικιακούς φραγμούς.
Σας περιμένουμε όλους καθώς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουμε όσα απαιτούνται για να ξεκινήσουμε να αθλούμαστε σε ένα σπορ για όλες τις, ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις!!!!
εκ της οργανωτικής επιτροπής
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

3marathwnios11

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer