Κορυφώνεται ο εορτασμός της επετείου των 90 χρόνων συνεχούς παρουσίας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας με δύο σημαντικές εκδηλώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
Οι Πρόσκοποι της Πάτρας συμπληρώνουν 90 χρόνια ζωής
Κοινωνία
19/11/2014 | 11:44

Κορυφώνεται ο εορτασμός της επετείου των 90 χρόνων συνεχούς παρουσίας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας με δύο σημαντικές εκδηλώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7:00 μ.μ. σας περιμένουμε όλους στο Θεάτρο «Απόλλων» της Πάτρας, όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση εορτασμού της επετείου.

Οι αναμνήσεις, το παρόν και το μέλλον θα συνδυαστούν και θα παρουσιαστεί η ιστορία, η συνεχής προσφορά και η σύγχρονη πρόταση του 2ου Συστήματος Πάτρας, μέσα από υλικό από το ιστορικό αρχείο του Συστήματος, θεατρικά δρώμενα σε σκηνοθεσία της συμπολίτισσάς μας και καθηγήτριας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ευανθίας Στιβανάκη, και προσκοπικές μελωδίες σε καλλιτεχνική διεύθυνση του συμπολίτη μας Βασίλειου Ακριβού, ενώ κεντρικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο καθηγητής Διονύσιος Σιμόπουλος, π. Διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανητάριου Αθηνών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του Θεάτρου «Απόλλων», όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν θέσεις μπορούν να προσέρχονται από τις 11:00 π.μ. το πρωί του Σαββάτου στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου στην Πλατεία Γεωργίου Α’ και να κάνουν την κράτησή τους.

Επίσης, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8:30 π.μ. σας περιμένουμε στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα όπου θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός με αρτοκλασία, στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του Συστήματός μας, τιμώντας παράλληλα και την επέτειο 100 χρόνων πατραϊκού προσκοπισμού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer