Με αφορμή το «Ευ Αγωνίζεσθαι» μιλούν στην ΝΕΡΙΤ και τον Νίκο Γιαννόπουλο
Οι Ολυμπιονίκες μιλούν για την Άννα…
Αθλητισμός
28/11/2014 | 01:01

Πολύ μεγάλο-συγκινησιακό-ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λόγια των σπουδαίων αθλητών που βρέθηκαν στο νησί μας πριν από λίγες ημέρες για το πρόγραμμα του «Εύ Αγωνίζεσθαι», το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία.
Οι δηλώσεις αυτές-για την πρόωρα χαμένη Άννα-δεν έχουν δει, ακόμη, το φως της δημοσιότητας και είναι αυτούσιες όπως έγιναν μπροστά στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης(ΝΕΡΙΤ):

Νίκη Μπακογιάννη-Αργυρή Ολυμπιονίκης Ύψους: «Ήταν όμορφη κοπέλα, ευγενική ψυχή, γεμάτη όρεξη για δουλειά. Έτρεχε από το πρωί έως το βράδυ. Την ήξερα από πολύ μικρή. Αγαπούσε πολύ την Ολυμπιακή Παιδεία».

eu_agwnizesthai14
Βούλα Κοζομπόλη-Αργυρή Ολυμπιονίκης Πόλο: «Επρόκειτο για πολύ σπουδαία αθλήτρια. Έκανε μεγάλο έργο και στο Εύ Αγωνίζεσθαι. Μας λείπει πολύ. Δεν θα πρέπει να ξεχασθεί».
Εύα Χριστοδούλου-Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ανσάμπλ: «Η Άννα είναι πάντα ζωντανή, είναι ο χαμογελαστός μας άγγελος. Μάς συντροφεύει σε κάθε μας βήμα.Το έργο της θα πρέπει να το μάθουν οι επόμενες γενεές».
Κλέλια Πανταζή-Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ανσάμπλ: «Μακάρι η Αννούλα να ήταν στη ζωή και να μην ήταν ανάγκη να γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις… Τι να πρωτοθυμηθώ; Το τρανταχτό της γέλιο; Τα ταξίδια μας; Τα γλέντια; Ήταν πολύ καλή μου φίλη και μου λείπει πάρα πολύ. Πόσο θα ήθελα να ήταν καλά και να συμμετείχαμε και πάλι σε αγώνες…».

eu_agwnizesthai17
Γιώργος Τζελίλης-Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών: «Η Αννούλα ήταν η ίδια η χαρά της ζωής. Ένα παιδί με ήθος, αρχές, μεγάλα όνειρα. Είναι κρίμα που χάθηκε τόσο νωρίς. Το έργο της ήταν πολύ σπουδαίο. Αυτή η εκδήλωση θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο».

eu_agwnizesthai2
Μορφούλα Ντώνα-Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής: «Η Άννα είναι δίπλα μας. Δεν έφυγε ποτέ. Θα τη νοιώθουμε για πάντα στο πλευρό μας. Θα την σκέφτομαι, όσο ζω, με αγάπη».
Γιώργος Αμανατίδης-Παλαίμαχος Διεθνής Ποδοσφαιριστής: «Η Άννα Πολλάτου δεν έχει φύγει. Παραμένει πάντα ζωντανή στις καρδιές μας. Έφτασε ψηλά με πολύ σκληρή δουλειά. Αυτό θα πρέπει να γίνει ευρέως γνωστό στους νέους και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer