Θετικά είναι τα μηνύματα από την τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης όπου αναμένεται αύξηση του ποσοστού τουριστών από την Ολλανδία από 5-10%
Οι Ολλανδοί ψηφίζουν Κεφαλονιά!
Τουρισμός
14/01/2013 | 17:46

Θετικά είναι τα μηνύματα από την τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης (Ολλανδία), που έγινε από τις 8-13 Ιανουαρίου και στην οποία συμμετείχε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με δικό της περίπτερο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του στελέχους του Τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Γιάννη Λέσση, ο οποίος στήριξε τη λειτουργία του περιπτέρου της Π.Ι.Ν. και έκανε τις επαφές με τους Ολλανδούς επισκέπτες, έχει αλλάξει το κλίμα συνολικά για την Ελλάδα, όπου αναμένεται αύξηση του ποσοστού τουριστών από την Ολλανδία από 5-10%.

Σε ότι αφορά στα Ιόνια Νησιά, η Κεφαλονιά φαίνεται να έχει τα πρωτεία στις προτιμήσεις των Ολλανδών, ενώ για την Κέρκυρα εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για τη διακοπή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων που τη συνέδεαν με την Ιταλία, απ’ όπου διακινούνται ένας μεγάλος αριθμός τουριστών που επέλεγαν το αυτοκίνητο ως μέσο μετακίνησής τους.

Στην έκθεση της Ουτρέχτης παραβρέθηκαν από την Κέρκυρας ο Γιώργος Δούκας, ταξιδιωτικός πράκτορας, από τη Λευκάδα οι ξενοδόχοι Παναγιώτης Σκληρός και Ζαχαρίας Κατωπόδης, από την Κεφαλονιά οι Νέστορας Γιουλάτος και Γεράσιμος Ευαγγελάτος και από τη Ζάκυνθο ο Παναγιώτης Μαμφρέδας (από το Δήμο) και οι Θεόδωρος Κολποδίνος και Γιάννης Λουκίσσας.

oytrexth2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer