Πράξεις αλληλεγγύης εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα σε Ληξούρι και Αργοστόλι χωρίς κάμερες.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα στο πλευρό της Κεφαλονιάς
Κοινωνία
24/02/2014 | 16:00

Την Παρασκευή 21/2, αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Βύρωνα  αποτελούμενη από τους: Παναγιωτόπουλο Χρήστο, Πρόεδρο, Χαλβαντζή  Γιώργο, Γραμματέα, και τα μέλη του Δ.Σ.: Γαβρικίδη Παναγιώτη και Μπίκα Πελαγία, επισκέφθηκε αρχικά το Ληξούρι  και παρέδωσε στην υπεύθυνη του Δήμου, Κατσιβέλη Αφροδίτη, εβδομήντα κιβώτια με τρόφιμα, που συγκέντρωσαν από κατοίκους του Δήμου Βύρωνα, για να διατεθούν σε οικογένειες σεισμοπλήκτων.
Κατόπιν η αντιπροσωπεία του Σωματείου  συναντήθηκε με το Βαγγέλη Φαρακλό,  ταμία της  ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης, και στη συνέχεια επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου.
Στο σχολείο συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και ο Πρόεδρος του Σωματείου απηύθυνε  στους μαθητές σύντομο χαιρετισμό,  εκφράζοντας την αλληλεγγύη  εργαζομένων και  πολιτών του Βύρωνα.
Για τις ανάγκες του σχολείου προσφέρθηκαν δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που αγοράστηκαν από κατάστημα στο Ληξούρι. Ο Διευθυντής του σχολείου τούς ευχαρίστησε για την προσφορά τους και προσέφερε στο Σωματείο το βιβλίο «Προσεισμική Κεφαλονιά» της Διονυσίας Πουλάκη – Κατεβάτη, με την εξής αφιέρωση:

Ένα λεύκωμα με φωτογραφίες της προσεισμικής Κεφαλονιάς (προ 1953) από τους … μετασεισμικούς καθηγητές και μαθητές του 3ου  Γυμνασίου Αργοστολίου, ως ελάχιστο αντίδωρο στην προσφορά δύο H/Y από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα .
Ετούτη την περίοδο που περισσεύουν οι μεγαλόστομες υποσχέσεις στους σεισμόπληκτους Κεφαλονίτες , η δική σας προσφορά είναι η έμπρακτη απόδειξη της δύναμης που έχει η λαϊκή αλληλεγγύη.

Αργοστόλι, 21 Φλεβάρη 2014

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer