Το Δ.Σ του συλλόγου Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης καταγγέλλει την προσπάθεια καταστολής του Εργατικού –Λαϊκού κινήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Οι Δημοτικοί υπάλληλοι Κεφαλονιάς: Δεν κάνουμε βήμα πίσω!
Κοινωνία
18/01/2016 | 18:53

Ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε συνεδρίαση την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου συζήτησε & αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω :
Το Δ.Σ του συλλόγου Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης καταγγέλλει την προσπάθεια καταστολής του Εργατικού –Λαϊκού κινήματος που επιχειρεί η κυβέρνηση στα χνάρια των προκατόχων της .
Χιλιάδες εργαζόμενοι ,άνεργοι συνταξιούχοι αυτοαπασχολούμενοι νεολαίοι και γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων και διαδήλωσαν μαζικά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και στο Υπουργείο Εργασίας .Δήλωσαν την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα τους να πρωτοστατήσουν , για να οργανωθεί ένα ισχυρό εργατικό –λαϊκό ανάχωμα στα αντιασφαλιστικά σχέδια κυβέρνησης – κεφαλαίου .
Απέναντι τους η συγκυβέρνηση Συριζα – Ανελ παρέταξε τις δυνάμεις καταστολής όπως έκαναν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ,για να κτυπήσουν το κίνημα και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους .
Ωστόσο παρά την καταστολή και τις απειλές παρά τα ψέματα ,τις συκοφαντίες και την προπαγάνδα με την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί όλες τις μέρες να χειραγωγήσει τις λαϊκές αντιδράσεις ,το μήνυμα που ακούστηκε από χιλιάδες στόματα ήταν καθαρό .Δεν κάνουμε βήμα πίσω .Να αποσύρει τώρα η συγκυβέρνηση το σχέδιο έκτρωμα . Να μην τολμήσει να το φέρει καν στη Βουλή .
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι , να μην συμβιβαστούν με τα ελάχιστα ,να απαντήσουν αγωνιστικά στα κυβερνητικά ψέματα και στην άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης και των παπαγάλων της .Να δυναμώσουν οι αγώνες σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς , να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα .Να φτάσει παντού το σύνθημα : Διαλύουν την Ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο ,πάρτε πίσω το νομο – λαιμητόμο .

Αργοστόλι 15 /01/2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος Σταματούλα Τσιμάρα

poreia-dimotikoi-ypalliloi1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer