Στη συνάντηση αυτή, θα συζητηθούν οι επιπτώσεις της Κρίσης στην εκπαίδευση, καθώς και οι προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο στη δημόσια παιδεία
Οι αλλαγές στην εκπαίδευση και οι προοπτικές για το μέλλον
Κοινωνία
21/05/2013 | 10:59

H Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ, σας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» σε Ανοιχτή Συνάντηση Διαλόγου με θέμα:

«Ιστορίες Κρίσης: Οι αλλαγές στην εκπαίδευση και οι προοπτικές για το μέλλον»

Συνομιλητές μας στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι:

  • Ο Αγησίλαος Κονιδάρης, Προϊστάμενος τμ. Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, με θέμα: «Το ΤΕΙ Ιονίων νήσων μετά το σχέδιο ‘Αθηνά’»,
  • ο Ηρακλής Πλιάκης, εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με θέμα: «Το δημόσιο σχολείο σήμερα»,
  • ο Βαγγέλης Βαρδαραμάτος, δάσκαλος στο 5ο Δημοτικό Αργοστολίου, με θέμα: «Κριτική της κατεστημένης Εκπαίδευσης και η Παιδεία ως χώρος άσκησης Ελευθερίας και Διαλόγου»
  • καθώς και σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του νησιού μας.

Στη συνάντηση αυτή, θα συζητηθούν οι επιπτώσεις της Κρίσης στην εκπαίδευση, καθώς και οι προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο της δημόσιας παιδείας.

Η συνάντηση θα ανοίξει με σύντομες τοποθετήσεις από τους συνομιλητές μας και τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων. Ο υπόλοιπος χρόνος θα δοθεί για τοποθετήσεις και κυρίως ερωτήσεις του κοινού και ανοιχτή συζήτηση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και όσους ενδιαφέρονται για τα θέματα της παιδείας, ώστε  να υπάρξει γόνιμος διάλογος και να σχεδιαστούν κοινές δράσεις γύρω από τα θέματα εκπαίδευσης στο νησί μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer