Έτσι, εντός των ημερών, αναμένεται να ξαναρχίσουν οι κατασκευαστικές εργασίες στο εν λόγω έργο, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2015
“Ξεπαγώνουν” τα έργα στην Ιονία Οδό
Κοινωνία
31/07/2013 | 13:46

Μετά την Ολυμπία Οδό και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, γίνεται επανεκκίνηση κατασκευαστικών εργασιών και στην Ιονία Οδό, η υλοποίηση της οποίας -όπως και των υπολοίπων τριών μεγάλων αυτοκινητοδρόμων- είχε μπλοκαριστεί για περισσότερο από δυόμισι χρόνια, λόγω του χρηματοδοτικού κενού που δημιουργήθηκε, κυρίως από τη διακοπή χρηματοδότησης από την πλευρά των τραπεζών.

ionia odos2

Χθες, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπέγραψε απόφαση διάθεσης πίστωσης ποσού 25.800.000 ευρώ, για την επανεκκίνηση των εργασιών της Ιονίας Οδού. Έτσι, εντός των ημερών, αναμένεται να ξαναρχίσουν οι κατασκευαστικές εργασίες στο εν λόγω έργο, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2015.

Εν τω μεταξύ, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες κατά μήκος των αξόνων στα τμήματα Κόρινθος-Πάτρα της Ολυμπίας Οδού και στο τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, μετά την υπογραφή, τον περασμένο Απρίλιο, της συμφωνίας μεταξύ Δημοσίου και παραχωρησιούχων/κατασκευαστών.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer