Οι ομάδες και οι παρέες που επιθυμούν να λάβουν μέρος καλούνται να βρίσκονται το Σάββατο στις 18:00' στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου "Αντώνης Τρίτσης"
Ξεκινά αύριο το ποδοσφαιρικό τουρνουά Grassroots της UEFA
Αθλητισμός
05/08/2016 | 16:35

Αύριο Σάββατο 6/8 και ώρα 18:00′ ξεκινούν τα διασκεδαστικά ποδοσφαιρικά τουρνουά στα πλαίσια του προγράμματος Grassroots της UEFA στην Κεφαλονιά και την Ένωσή μας. Στα τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες αγοριών και κοριτσιών (για τις ηλικίες από 5-11 ετών) σε αγώνες 5Χ5, 6Χ6, 7Χ7, και 11Χ11 χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και χωρίς καμία έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Οι ηλικίες των παιδιών που θα συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι θα είναι παραπλήσιες. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.
Οι ομάδες και οι παρέες που επιθυμούν να λάβουν μέρος καλούνται να βρίσκονται το Σάββατο στις 18:00′ στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου “Αντώνης Τρίτσης”. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για αγόρια και κορίτσια και μπορούν να μετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν αρκεί να παραβρεθούν στο γήπεδο την ημέρα εκείνη. Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε το ποδόσφαιρο παίζοντας!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer