Από την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία των ART Weekends στην εικαστική έδρα του ART STUDIO EST/ LA CHAMBRE του συμπατριώτη μας ζωγράφου Κώστα Ευαγγελάτου.
Ξεκινάνε τα Art Weekends του Ευαγγελάτου
Πολιτισμός
03/11/2013 | 11:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπό την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία των ART Weekends στην εικαστική έδρα του ART STUDIO EST/ LA CHAMBRE του ζωγράφου, λογοτέχνη, περφόρμερ, θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.
Στην πρώτη φετινή φάση αυτής της νέας δυνατότητας επικοινωνίας των φιλοτέχνων, τόσο με  τον ίδιο, όσο και με  πρωτότυπα έργα τέχνης (σχέδια, λάδια, ακρυλικά, μελάνια, μικτής τεχνικής) καθώς και εκδόσεις τέχνης και λογοτεχνίας. Ανάμεσα τους οι ποιητικές του συλλογές Η Οθόνη των Ονομάτων, Η ροπή της Μνήμης, Αλέα προσομοίων, In the small mirror, Η Ελεγεία των Εκβατάνων, Εγκάρσια πτήση, Chemins enchevêtrés, η λιθογραφική έκδοση Μελανογραφίες του Ιονίου, η σειρά των συλλεκτικών Ημερολογίων art-est, κ.α.
Με το γενικό τίτλο: ΙΔΕΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΤΙΒΑ, ο Κώστας Ευαγγελάτος σας προσκαλεί στο χώρο του, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην οδό
Πρατίνου 87 και Αντήνορος, πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη στην Αθήνα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ART WEEKENDS: 15 Νοεμβρίου- 22 Δεκεμβρίου 2013.
Ωρες και ημέρες επίσκεψης: Κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ, από 11.30 έως 14.30.

Πληροφορίες¨: 210 7294259,  6944621286

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer