Τέσσερις Κινητές Αυτόνομες Μονάδες Κρούσης και μία Κινητή Μονάδα Συντονισμού βρίσκονται ήδη στο νησί μας
Ξεκίνησε η αποκατάσταση των βλαβών από την ΕΥΔΑΠ
Κοινωνία
07/02/2014 | 21:11

Τέσσερις Κινητές Αυτόνομες Μονάδες Κρούσης και μία Κινητή Μονάδα Συντονισμού, ώστε να επέμβει δραστικά στο πρόβλημα υδροδότησης της Κεφαλονιάς, έχει ήδη αποστείλει από σήμερα το πρωί η ΕΥΔΑΠ στο νησί, ανταποκρινόμενη άμεσα στην απόφαση της Κυβέρνησης για τη στήριξη των σεισμοπλήκτων κατοίκων του.

Οι μονάδες αυτές είναι επανδρωμένες από εξειδικευμένους μηχανικούς και τεχνικούς και εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου σε περιπτώσεις κρίσεων να επεμβαίνουν άμεσα, αποτελεσματικά και με πλήρη αυτονομία.

Η αξιολόγηση και ο γενικότερος συντονισμός αποκατάστασης των βλαβών όπως και της λειτουργίας του υδροδοτικού συστήματος γίνεται ήδη από ομάδα μηχανικών, ειδικών σε διαχείριση κρίσεων, σε απόλυτη συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Στο νησί θα βρίσκεται επίσης από αύριο το πρωί, βυτιοφόρο αποφράξεων και ανακύκλωσης με ρομποτικό εξοπλισμό και κάμερα, ώστε να ελεγχθεί και η κατάσταση του δικτύου αποχέτευσης.

Παράλληλα, έχουν ήδη ξεκινήσει από σήμερα το πρωί μετρήσεις και λεπτομερείς αποτυπώσεις όλων των δικτύων του νησιού, σε σύγχρονα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών (GIS), με στόχο την αποτελεσματική αποκατάσταση των βλαβών στο συνολικό υδροδοτικό και αποχετευτικό σύστημα.

Σημειώνεται ότι τα συνεργεία θα λειτουργούν αδιάλειπτα με βάρδιες επί 24ώρου βάσεως μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης των κατοίκων της Κεφαλλονιάς.

eydap

Πηγή: ethnos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia