Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 44χρονου και της συνεπιβάτιδάς του, οι οποίοι αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Λευκάδας
Νυχτερινή θαλάσσια περιπέτεια ανοικτά της Λευκάδας
Κοινωνία
11/07/2016 | 13:41

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 44χρονου και της συνεπιβάτιδάς του, οι οποίοι αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Λευκάδας.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Λευκάδας, χθες το βράδυ η ιδιοκτήτρια της λέμβου «ΑΡΜΟΝΙΑ», η οποία είχε εκμισθώσει το σκάφος σε δύο ξένους υπηκόους, ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Λευκάδας ότι τα δύο άτομα δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής από το απόγευμα της Κυριακής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος άρχισαν να «σαρώνουν» την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Πάλαιρου Αιτωλοακαρνανίας. Στις έρευνες συμμετείχε ένα περιπολικό όχημα από ξηράς, αλλά και ένα θαλάσσιο ταξί, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της λιμενικής αρχής.

Οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος Λευκάδας οδήγησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στον εντοπισμό της λέμβου στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ναυτικά μίλια βόρεια από το φανάρι Αθερινού του Μεγανησίου. Η βάρκα έπλεε ακυβέρνητη λόγω έλλειψης καυσίμων, ενώ οι επιβάτες ήταν καλά στην υγεία τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer