Την Κυριακή δεν ηττήθηκαν οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει η ΝΔ. Γιατί οι αρχές και οι αξίες της δεν είναι ποτέ δυνατό να ηττηθούν
Νεοδημοκράτισσες, Νεοδημοκράτες!
Πολιτική
23/09/2015 | 09:26

Την Κυριακή  δεν  ηττήθηκαν οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύει η ΝΔ. Γιατί οι αρχές και οι αξίες της δεν είναι ποτέ  δυνατό να ηττηθούν.

Την Κυριακή των εκλογών, για διάφορους λόγους, ίσως να μην έκαιγε τόσο έντονα η φλόγα που θα πυροδοτούσε τον ενθουσιασμό για να επιτευχθεί η νίκη στα νησιά μας.

Είμαι όμως σίγουρος ότι σύντομα θα δημιουργηθούν  οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι και ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ να δώσουμε ξανά τον αγώνα για να επικρατήσουν οι αρχές και οι αξίες   που πρέσβευε και συνεχίζει να πρεσβεύει  η μεγάλη μας δημοκρατική παράταξη.

Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους τους ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ που αγωνίστηκαν -χωρίς κανένα προσωπικό όφελος-  μόνο και μόνο για την επικράτηση  των αξιών της ΝΔ. Ο αγώνας τους δεν πήγε χαμένος. Γιατί αυτός είναι που θα συνεχίζει να κρατάει  αναμμένη την αγωνιστική φλόγα των δημοκρατικών αξιών της ΝΔ. Αξίες όμως με τις οποίες θα πρέπει πρωτίστως να έχουν  γαλουχηθεί όλοι εκείνοι που θέλουν να τις εκπροσωπούν ώστε στην συνέχεια  να μπορούν και να τις μεταλαμπαδεύσουν.

Είμαι είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος αγώνας μας θα στεφθεί με νίκη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Παύλος Παπαδάτος

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer