Ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας θα αντικαταστήσει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
Νέος γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στη ΝΔ ο Νίκος Γεωργιάδης
Πολιτική
12/01/2016 | 09:46

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις, στη γαλάζια “Ιερουσαλήμ” καθώς μετά τον ορισμό του Nίκου Παπαθανάση στη θέση του διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, και την παραμονή του Ανδρέα Παπαμιμίκου στη θέση του γραμματέα του κόμματος μέχρι το συνέδριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Γεωργιάδης θα αντικαταστήσει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη θέση του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας συγχαρώ ολόψυχα για την εκλογή σας. Η σημερινή ημέρα αποτελεί σταθμός επανεκκίνησης, όχι μόνο για την Παράταξή μας, αλλά και για την Ελλάδα. Με την ψήφο τους προς το πρόσωπό σας τα στελέχη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν μια καθαρή εντολή ανανέωσης και ανασυγκρότησης. Έδωσαν την εντολή δημιουργίας μιας ισχυρής και μεγάλης Νέας Δημοκρατίας. Που θα συνθέσει και θα εκφράσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, θα απευθυνθεί ξανά στη νέα γενιά και θα αποτελέσει γρήγορα τη γνήσια έκφραση της Ελλάδας που παράγει και καινοτομεί.

Στην προσπάθεια που ξεκινάμε για την Παράταξή μας και για την Ελλάδα, θεωρώ προσωπικό καθήκον να σας διευκολύνω στις αποφάσεις σας και να σας υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος, θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεσή σας. Κοινός μας στόχος, άλλωστε, είναι το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης, που εξέφρασαν χθες οι Νεοδημοκράτες, να καταστεί γρήγορα πλειοψηφικό ρεύμα σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό, στην ελπιδοφόρα πορεία που ξεκινάει, θα σταθώ συμπαραστάτης και αρωγός με όλες μου τις δυνάμεις”.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer