Η Βουλευτής του νησιού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου περιορίζεται στο να αρθρογραφεί για τον πόλεμο στη Συρία, ή ακόμη χειρότερα, στο να παίζει το ρόλο της συντονίστριας στο reality σόου «Μέγας έρως ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ»
Μύρτος και Χάρακας είναι «συνοικέσιο» για την Αφροδίτη μπροστά στον «μεγάλο έρωτα» ΣΙΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Πολιτική
22/03/2016 | 11:08

Το θέμα του Χάρακα και του Μύρτου είναι γνωστό και όταν πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε η λαϊκή συνέλευση στην Πύλαρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας ζήτησε τη στήριξη όλων, ώστε να μπορέσει να μεταβεί στο Υπουργείο Υποδομών και να πιέσει την κατάσταση. Ειδικά δε για το Χάρακα, υπήρξαν διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια ότι μέχρι τα μέσα Ιουνίου το έργο του Χάρακα θα έχει ολοκληρωθεί. Αξίζει παράλληλα να θυμηθούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είχε στηρίξει το ψήφισμα των κατοίκων για τον Μύρτο.
Δυστυχώς, μέχρι κα σήμερα δεν φαίνεται να έχουμε κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη, με αποτέλεσμα η ανησυχία των κατοίκων να είναι έντονη και φυσικά ο χρόνος να περνά αμείλικτος… Καμιά εργασία δεν έχει ξεκινήσει στον Μύρτο και καμιά πρόοδος δεν φαίνεται να υπάρχει και στον Χάρακα.
Το θέμα δεν είναι απλώς τεχνικό, είναι και πολιτικό… Κάποιος πρέπει να πιέσει τους Ιθύνοντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους επιτέλους! Κάποιος που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του νησιού και δεν εξαφανίζεται συνεχώς… Η βουλευτής ας πούμε….
Τι κρίμα βέβαια που η Βουλευτής του νησιού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου περιορίζεται στο να αρθρογραφεί για τον πόλεμο στη Συρία, ή ακόμη χειρότερα, στο να παίζει το ρόλο της συντονίστριας στο reality σόου «Μέγας έρως ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ», στο οποίο όλοι έχουμε γίνει θεατές το τελευταίο διάστημα… Μύρτος και Χάρακας για την Αφροδίτη προφανώς και είναι απλώς ένα «συνοικέσιο» μπροστά στον «μεγάλο έρωτα» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

theopeftatou_koinovoulio

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer