Τι απαντά το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης μετά από δημοσιεύματα του τύπου.
«Μούφα» τα περί μυστικού δείπνου λέει ο Κοκκόλης
Πολιτική
13/02/2017 | 08:28

Επιστολή προς τοπική εφημερίδα έστειλε ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης, την οποία διένυμε σε όλα τα ΜΜΕ του νησιού μας, αναφορικά με τον υποτιθέμενο …μυστικό δείπνο με παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας στο Ληξούρι.
Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμε κ. διευθυντά,

Σε αυτό που γενικώς αποκαλούμε «πολιτική» ενυπάρχουν δύο κατηγορίες ενασχόλησης. Η πρώτη αφορά στην παραγωγή πολιτικής μέσα από τον σχεδιασμό δράσεων με στόχο την κοινωνία. Η δεύτερη είναι η λεγόμενη «παραπολιτική», μέσα από την οποία διάφοροι «παράγοντες» επιδιώκουν την προσωπική τους προβολή μέσα από δήθεν διαρροές και στοχευμένες δημοσιεύσεις.

 

Όσοι παρακολουθούν τη δράση μου τους  τελευταίους μήνες στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη, γνωρίζουν ότι δεν πραγματοποιώ μυστικές συναντήσεις, αντίθετα επιδιώκω να συναντώ ανθρώπους όλων των κομμάτων και όλων των τάσεων στα πιο κεντρικά σημεία. Κατόπιν τούτων και μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερήσιος» επιθυμώ να διευκρινίσω τα παρακάτω:  

 

-Ουδέποτε υπήρξε «μυστικός» ούτε προσχεδιασμένος δείπνος μεταξύ εμού, του κ. Παπαδάτου, του κ. Λουκέρη και του κ. Παγουλάτου. Αντίθετα υπήρξε εντελώς… φανερός σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Ληξουρίου, μετά τον Εσπερινό του Αγ. Χαραλάμπους.

 

-Ουδέποτε υπήρξε «μενού» που να περιλαμβάνει αναφορές τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, πολύ περισσότερο δε, οι χαρακτηρισμοί που αποδόθηκαν στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Αντώνη Κατσιγιάννη.

 

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως η κοινωνία έχει γυρίσει προ πολλού την πλάτη σε όσους παριστάνουν τους «παράγοντες» και όσους επιδιώκουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τέτοιου είδους δημοσιεύματα, για τα οποία η στοιχειώδης δεοντολογία επιβάλλει τη διασταύρωση των πληροφοριών.

 

Αυτές τις πρακτικές του λεγόμενου «παλαιοκομματισμού» τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και η κοινωνία της Κεφαλλονιάς έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι τις αποστρέφονται. Το νησί μας έχει ανάγκη από πραγματική πολιτική πρόταση, επιχειρήματα και υλοποιήσιμες πολιτικές που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίες, ποιοτικό τουρισμό και αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων. Για αυτά και μόνο είμαι στην απόλυτη διάθεσή σας για εξαντλητικό διάλογο και ανάλυση.  Όλα τα άλλα δεν με αφορούν και είναι εκ του πονηρού.

 

Παρακαλώ για τη δημοσίευση της παρούσας απάντησης προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μη δημιουργούνται εντυπώσεις. Η παρούσα θα κοινοποιηθεί στο σύνολο των τοπικών ΜΜΕ.

 

Είμαι στη διάθεσή σας  για κάθε διευκρίνιση,

Με τιμή,

Γιώργος Κοκκόλης
Αντιδήμαρχος Πικερμίου, Παιδείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer